Viemäripalvelut

Jäte-, sadevesi- ja salaojakuvaukset, sekä korkeapainehuuhtelut putkistojen kokoluokassa 50-250mm.

Suomen Asiantuntijapalvelut Oy on laajalti Suomessa tunnettu putkistojen kuntotutkimuksien sekä muiden kiinteistöjen tutkimus- ja tarkastuspalveluiden tuottaja. Yrityksen viemäripalvelut jatkaa laadukasta tarkastusperinnettä ja lisäksi hoitaa kiinteistöviemäreiden korkeapainehuuhtelut tarvittaessa.

Kamerakalustomme on nykyaikainen ja korkeapainehuuhteluautomme näppärä pakettiautokokoinen, tehokkaalla max. 150 bar:n työpaineella ja 60 metrin tai yli pesuletkulla varustettu. Pesujälki on hyvä ja myös vaativiin teollisuuskohteisiin soveltuva.

Korkeapainehuuhtelut tarkastuskuvauksineen hoituu samalla käynnillä!

Sisäpuolisilla kuvauksilla selvitetään eri putkistojen toiminnallista kuntoa, sekä osin myös rakenteellista. Kuvauksilla kyetään havainnoimaan mm. rikkoutumisia, tukkeumien aiheuttajaa, tukkeuman kohtaa, tai mahdollisia notkokohtia. Toiminnallista kuntoa tarkasteltaessa ei yleensä edellytetä ensin ks. linjojen pesua, mutta tällaista suositellaan, mikäli sille tarvetta ilmenee. Rakenteellisen kunnon tarkastelu saattaa joskus edellyttää korkeapainehuuhtelua.

Sisäpuoliset kuvaukset yleensä tallennetaan asiakkaalle digitaalimuodossa värikuvalla, jolloin niiden myöhempikin tarkastelu on mahdollista.

Suomen Asiantuntijapalvelut Oy:llä on Fise -pätevöitynyt vastuullinen kuntotutkija ja henkilökunnalla on myös SuLVI:n myöntämä sertifiointi putkiston kuntotutkimuksiin. Tutkijoidemme historia putkistojen kuntotutkimusten parissa yltää 2000-luvun alkuun ja vuodesta 2005 asti Suomen Asiantuntijapalvelu Oy on toteuttanut tutkimuksia ja saanut useita satoja tyytyväisiä asiakkaita.

Ota yhteyttä